Laatste Nieuws

16. sep, 2016

De Aloe Vera plant is een plant die al eeuwenlang als een medicinale plant wordt beschouwd.

Het sap van de plant bevat een mix van micro- en macronutriënten die op veel aandoeningen een gunstige werking laat zien.

Het sap is antiseptisch, ontstekingsremmend en voedend. Het dringt snel door in de huid en voedt daardoor de huid met de in de sap aanwezige stoffen.

Laat U verassen door de werking van deze bijzondere plant en kijk wa de mogelijkheden zijn met Forever Living products : http://foreverliving.com/?&joinNowPopup en voer sponsornummer : 310002063353 in

 

20. jun, 2016
Medicijnkastje (promotie:doTerra)

Etherische olie is een vluchtige stof die ons reukorgaan waarneemt en ook door receptoren op onze cellen. Toepassing door verdamping en door suppletie hebben een specifieke uitwerking op onze gemoedstoestand en daardoor ook op onze gezondheid.
Neem bijvoorbeeld de lavendel die prominent aanwezig is in het landschap van Zuid-Frankrijk.
Enkele eigenschappen toegekend aan lavendel zijn: ontspannend,kalmerend, tegen voetschimmel en andere schimmelinfecties, blaasontsteking bestrijden, tegen hoofdpijn, koortsuitslag, dermatitis en nog veel meer. Bij een wespensteek is het ook handig om lavendelessence in het medicijnkastje te hebben het stilt de pijn.

5. dec, 2015

Gezondheid en spiritualiteit.

Bij elke vraagstuk over gezondheid is er een spiritueel aspect. Het ongrijpbare en ondoordringbare aspect waar we mee te maken krijgen kan alleen op het spirituele niveau beïnvloed worden. Materieel, Intellectueel, Energetisch, Spiritueel en Kosmisch zijn voor ons mensen onlosmakelijk verbonden in een continuüm van tijd.

Holistische geneeskunde maakt gebruik in meer of minder mate van alle aspecten om de mens weer in balans met zichzelf, zijn omgeving en het universum te brengen.

In een gesprek wordt aangevoeld waar disbalans heerst en uit de hypothese vorming wordt er een therapie voorgeschreven. Tijdens therapie komen er zaken bloot te liggen die gaandeweg de therapie meegenomen worden.

Processen kunnen met kruiden en micronutriënten beïnvloed worden en/of cognitief en/of voeding en/of beweging etc.